Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Právní poradna

Právní servis

Využíváme mezinárodního know-how v oblasti řízení firem s jednoznačnou orientací na procesy klientů a užitek z našich realitních služeb. Neděláme pouze obchody, ale vytváříme především dlouhodobé vztahy.

Máme mnohaleté zkušenosti z vyspělých světových realitních trhů, které spojujeme s výbornou znalostí lokálního realitního trhu.

Jsme silná a stabilní společnost s vysoce kvalifikovanými a specializovanými makléři, kteří jsou průběžně a intenzivně vzděláváni ve své odbornosti. Pro naši práci využíváme moderní informační technologie.

Budujeme rozsáhlou interní databázi klientů, kteří poptávají a nabízejí nemovitost a neustále monitorujeme trendy ve všech segmentech realitního trhu. Zajišťujeme komplexní služby od analýzy trhu, přes vytipování nemovitosti až po zajištění financování a realizaci.

V rámci řešení zakázky klienta zpracováváme a realizujeme marketingové plány nákupu a prodeje nemovitostí. Naše činnost je pro klienty zcela transparentní a kontrolovatelná.

Úzce spolupracujeme se specializovanými profesemi:

  • architekty s možností vypracování urbanistických studií a architektonických návrhů staveb
  • autorizovanými projektanty s možností vypracování projektové dokumentace
  • finančními institucemi, které zajistí pro naše klienty financování nákupu nemovitostí
  • autorizovanými odhadci nemovitostí, kteří zpracují tržní i vyhláškové odhady nemovitostí
  • geodety, kteří provedou veškeré geodetické práce
  • daňovými poradci, kteří Vám pomohou s daňovými záležitostmi

Plníme roli realitního poradce. Jsme schopni pro Vás zpracovat zprávu o realitním trhu v našich regionech a na základě podrobné analýzy individuálních potřeb pro Vás vytipujeme nejvhodnější investiční příležitost.

Právník

Naše společnost má své vlastní právní oddělení, což znamená, že veškeré smlouvy ve všech obchodních vztazích vytváří náš právní zástupce. Naše služby v tomto směru jsou na špičkové úrovni a vždy dobře chrání všechny strany při smluvním vztahu. Dbáme tak na vyváženost smluvního vztahu mezi všemi stranami. Náš právní zástupce je kdykoliv připraven vám zodpovědět vaše dotazy.

V naší společnosti je možné zajistit úschovy prostředků u realitní kanceláře, advokáta nebo u notáře dle přání klienta.

Výhodou je pro Vás profesionální přístup, jistý konec obchodního případu, ochrana všech smluvních stran a bezproblémový přechod vlastnictví s jednáním na katastru nemovitostí.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?