Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Proč zrovna my?

Pokud už jsme měli možnost se vzájemně trošku poznat, víte jaké to je, když si firma svého klienta váží a hýčká. Nejdůležitější je pro nás Vaše plná spokojenost a dobrý pocit z uzavřeného obchodu i jeho celkového průběhu. Samozřejmostí je advokátní zpracování všech smluv a tím Vaše absolutní jistota právního zázemí pro každý jednotlivý obchodní případ. Pracujeme pro Vás rychle a efektivně, v čase který vyhovuje Vám a Vašim možnostem, třeba i o víkendu. Těší nás, že jste tímto přístupem nadšení a doporučujete nám další členy své rodiny a známé. Chtěli bychom Vám tedy ještě jednou poděkovat za Vaši důvěru, pokud jste si nás vybrali jako partnera na trhu realit a díky tomu výhodně prodali či koupili nemovitost.

Vám s kterými jsme ještě neměli tu čest, bych rád ještě napsal pár řadků o OPENREALITY & partners, s.r.o.

Jsme certifikovaná česká realitní kancelář která Vám nabízí pohodlný a bezpečný způsob prodeje, koupě i pronájmu nemovitostí po celé ČR. Šetříme Vám čas, chráníme Vaše soukromí a finanční prostředky. Garantujeme profesionální přístup, hladký průběh obchodu, klid a jistotu. Prostřednictvím spolupracující advokátní kanceláře zajišťujeme špičkový právní servis. Disponujeme vlastní databází poptávajících i nabízejících klientů. Zajišťujeme hypoteční financování prodávaných nemovitostí. Sídlíme v centru Brna, v místě s výbornou dostupností MHD. Stále se nám potvrzuje správnost našeho směru, který jsme si zvolili a totiž, že nejdůležitějším článkem v celém řetězci jste Vy! Společnost OPENREALITY je tu pro Vás a těšíme se na osobní setkání s Vámi v naší kanceláři.

 

Pavel Lukniš

Jednatel společnosti OPENREALITY & partners, s.r.o.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?