Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Služby pro kupující

Nabídka nemovitostí z celé České republiky

Pro Vaše bytové potřeby a investiční záměry máme připraveno nejširší spektrum bytových i nebytových nemovitostí, technicky a majetkoprávně prověřených, nabízených většinou na základě výhradních zprostředkovatelských smluv.

Bezplatné zavedení do naší databáze hledajících

Pokud si přesto z naší aktuální exkluzivní nabídky nemovitostí nevyberete, zůstáváte naším klientem, kterého průběžně informujeme o nových nabídkách nemovitostí

Aktivně vyhledáváme vhodné nemovitosti

Nečekáme však pasivně na tu “správnou” nabídku nemovitosti, nýbrž aktivně pro Vás optimální investiční příležitost vyhledáváme.

Profesionálně vedené prohlídky nemovitostí

Naši odborníci Vás provedou nabízenými nemovitostmi, upozorní na všechny jejich klady a zápory, proberou s Vámi všechna pro a proti, posoudí cenové i finanční aspekty a poradí ve všech otázkách, potřebných pro Vaše rozhodnutí.

Pojištění všech dokladů k nemovitosti

Samozřejmostí je pro nás příprava a kontrola všech dokumentů k nemovitosti, potřebných pro vaše investiční rozhodnutí i následnou realizaci koupě nemovitosti

Plný servis – právní, finanční, obchodní

Naši finanční poradci Vám pomohou se získáním bankovního úvěru, naši právníci a advokáti připraví potřebné smlouvy a naši specialisté zajistí úspěšný vklad vlastnictví Vaší nové nemovitosti do listu vlastnictví v katastru nemovitostí.

Jistota Vaší investice

S námi máte jistotu, že za své peníze, vynaložené na spravedlivou kupní cenu získáte nezpochybnitelné vlastnictví optimálně vybrané a předem prověřené nemovitosti k Vaší plné spokojenosti.

Úspora času a starostí

Se značkovým realitním servisem OPENREALITY & partners, s.r.o. uspoříte svůj čas, nervy i starosti a můžete se věnovat své práci, rodině, či zábavě s vědomím profesionální podpory a ochrany Vaší investice z naší strany.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?